MindfulnessHomeAgendaWie we zijnAanmeldenContact

MindfulnesszevenweekseMindfulness voor kidsMindfulfamilyMindfulness Based Family InterventionMindfulness & ADHDMindfulnessweekendMindfulness voor jongerenKorte retraiteWeekend Compassie trainingWorkshop op maatStel een vraagDownloads

Mindfulnesszevenweekse

'meer rust door te leren jezelf en de ander beter te begrijpen '

 

NIEUWE TRAINING: Stresshantering: MEER DAN MINDFULNESS !

 

Je leert in deze nieuwe training eerst over de polyvagale theorie, een opzienbarende nieuwe visie op ons autonome zenuwstelseL. Deze baanbrekende visie is gebaseerd op wetenschappelijk biologisch onderzoek en is ontwikkeld door de Amerikaanse neurobioloog/psycholoog Stephen Porges. Pas recent begint deze succesvolle visie door te dringen in het werkveld van psychologen en psychiaters.

Met deze training leer je jezelf en de ander beter te begrijpen met als gevolg dat je veel minder in je negatieve oordeel schiet over jezelf of een ander. Waardoor je rustiger en positiever wordt en met meer (zelf)compassie in het leven komt te staan. Mensen worden liefdevoller en gelukkiger.

De oefeningen die je leert helpen je om steeds weer terug te keren naar wie je op je best bent: verbonden met je hart, rustig, kalm, wijs en speels.

Mindfulness is daarbij een 'tool' en niet meer het doel van de training. Je leert dus nog wel mindfulness oefeningen, omdat deze oefeningen je goed helpen om jezelf te kalmeren. Andere oefeningen, zijn zogenaamde 'boeien', persoonlijke belevingen die jou kunnen helpen om jezelf te reguleren.

De training is geschikt voor iedereen, ook als je nog geen ervaring hebt met mindfulness, maar is zeker ook interessant wanneer je al een mindfulness training hebt gevolgd en/of mindfulness beoefent.

 

eerstvolgende training:

maandagavonden16 maart t/m maandag 4 mei 2019 van 20.00 uur tot 21.30 uur. Kosten 195 euro