MindfulnessHomeAgendaWie we zijnAanmeldenContact

MindfulnesszevenweekseMindfulness voor kidsMindfulfamilyMindfulness Based Family InterventionMindfulness & ADHDMindfulnessweekendMindfulness voor jongerenKorte retraiteWeekend Compassie trainingWorkshop op maatStel een vraagDownloads

Korte retraite

momenteel is er nog geen nieuwe korte retraite gepland.

Heb je een 8-weekse mindfulnesstraining gevolgd of mindfulnessbasisweekend en wil je verdieping geven aan je mindfulnessbeoefening? Wil je ervaren hoe een retraite voor jou is of eens helemaal tot rust komen op een inspirerende plek waar je het leven in aandacht helemaal in de praktijk te kunnen brengen, als tegenwicht van het dagelijkse drukke bestaan… Dit weekend biedt je een training in de beoefening van geluk, balans en evenwicht. Gun jezelf dit unieke weekend, onder professionele begeleiding, met de mogelijkheid tot overnachten midden in de duinen, vlak bij de Noordzee en heerlijk (vegetarisch) eten verzorgd door een professionele kok.

Op vrijdagavond bestaat er de mogelijkheid deel te nemen aan een heerlijk vegetarisch driegangen-diner.

Het programma van de  retraite start op zaterdagochtend om 10.00u en duurt tot zondagmiddag 16.00 uur. Tijdens het programma wordt niet gesproken. Er worden zowel zit als loopmeditaties aangeboden en een Dhamma talk zal onderdeel uitmaken van dit programma. Op zaterdag en zondag wordt een lunch aangeboden, ook de lunch zal in stilte plaatsvinden. De lunch is inbegrepen in de prijs van de begeleiding.

Op zaterdagavond bestaat eveneneens de mogelijkheid deel te nemen aan het driegangen-diner. Er is beperkte beschikbaarheid om te overnachten  (vrijdag en zaterdag) in Stolpboerderij Uit en Thuis www.uit-en-thuis.com.

Voor meer informatie over Joost van den Heuvel zie www.inzichtmeditatie.com

De kosten voor de begeleiding op zaterdag en zondag inclusief lunch bedragen € 100

De kosten voor een heerlijk vegetarisch driegangen diner met producten van de wadden en het seizoen bedragen € 25 p.p. p.d.

Overnachten is mogelijk v.a. € 27,50 p.p.p.d   inclusief ontbijt. Toeslag 1p.kamer voor het hele arrangement is € 40,00.